Forum Početak  >  Zabava  >  Računala i Internet  >  Probijenja korisnickog racuna!

Probijenja korisnickog racuna! 
Postano: 15. Rujan 2007 10:37   [ Ignoriraj ]  
Amater
Rank
Ukupno postova:  5
Registriran  15-09-2007

Danas vatko ima neki korisnicki racun na nekoj web stranici bilo da se radi o blogu,mail-u ili o forumu…

Probijanje korisnickog racuna danas je jako slatka tema hackera smile ,razumljivo!

Medu mnogim tehnikama koje se koriste za probijanje acc-a,postoji jedna koja je jako zanimljiva te u 97 % slucajeva upali.

Tehnika kojom hackeri navlace druge osobe da sami odaju svoj acc je,meni osobno najdraza tehnika , jer mi uvijek upali.......vise se ne bavim tim stvarima smile

Jedan od primjera:

Ako koristite hotmail ili ti MSN ra razgovore sa frendovima na netu,to je jako lijepo!No,takoder i jako lose za vasu privatnost…

Zamislite sad ovo.......

Dopisujete se s jednom frendicom te vam ona naravno vjeruje....Sto sljedi dalje??????

1. Napravite identicnu stranicu kao sto ima hotmail za logiranje na mail.

2. Napravite PHP skriptu koja drzi funkciju za slanje na mail.

3. Postavite stranicu na internet.

Pricate sa svojom frendicom koju sam naveo gore te joj kazete za neki novi hotmail servis,izmislite nesto.

Kada djevojka zagrize,posaljete joj link stranice koju ste napravili i kad se ona logira,svi podaci dolaze vama na mail a da ona toga nije svjesna.

Ovo je onaj postupak hakiranja o kojem sam govorio u pocetki.

Prevencija:

Ako ikada primite mail koji sadrzi neki link,kliknite na taj link te prije nego sto nesto napravite,dobro pogledajte cijeli url.....Zasto?
Pa recimo,ako vam ja posaljem link za hotmail,vi kliknete i logirate se.....to veliki dio njih napravi....no da nastavim,adresa je http://www.hotmail.com te kad kliknete na taj link onda pod url vam isto tako pise,ako pise nesto drugo kao npr. http://www.stranica.awardspace.com/blabla onda tu nesto nije u redu.

Prije klikanja svakog linka u mail sanducicu,dobro obratite paznju na url.....

Nadam se da me razumnijete!

Potpis 

Ultima Team

Postano: 27. Rujan 2007 21:06   [ Ignoriraj ]   [ # 1 ]  
Amater
Rank
Ukupno postova:  29
Registriran  27-05-2007

Ne razumem ohh

Postano: 27. Rujan 2007 22:12   [ Ignoriraj ]   [ # 2 ]  
Administrator
RankRankRankRank
Ukupno postova:  205
Registriran  09-05-2007

Ja razumjem izvuko sam tako par acc-ova za iskon mail i myspace

Potpis 

Mali Lošinj

Postano: 30. Rujan 2007 22:50   [ Ignoriraj ]   [ # 3 ]  
Amater
Rank
Ukupno postova:  29
Registriran  27-05-2007

Pa šta nije jednostavnije provalit liku u kuću i reći nešto tipa : “Slušaj vamo. Daj pass il’ ću ti polomit sve kosti u tijelu.”?

Ja sam tako izvuko par acc-ova za little-teen-cindy i shit-is-my-fetish.

Postano: 05. Listopad 2007 17:42   [ Ignoriraj ]   [ # 4 ]  
Amater
Rank
Ukupno postova:  5
Registriran  15-09-2007

Mislim da nikako nije problem SKUZITI sto sam napisao.....Hm,upasti nekome u kucu i reci mu da ti da acc je totalno glupo kao posrat se pred moja vrata i traziti wc papir smile)))))))).

PHP i SQL! - Best programming solutions for web defaceing!

Potpis 

Ultima Team

‹‹ Freemail BUG!!!      Ultima Team Forum ››